معرفی کاربردی ترین گجت ها برای خودرو

معرفی کاربردی ترین گجت ها برای خودرو

جدول محتوا

  • کاربردی‌ترین گجت‌ها برای خودرو

    با پیشرفت علم و تکنولوژی ورود ابزارها و گجت‌ها با هدف تامین راحتی و آسایش به زندگی روزمره بسیار فراگیر شده‌است. وسایل نقلیه هم از این قاعده مستثنی نیستند. خودرو‌های امروزی با  داشتن آپشن‌های کارآمد، رانندگی در ترافیک شهری و سفرهای بین شهری، را هم لذت بخش می‌کند. اما بعضی از خودروهای قدیمی‌تر از داشتن این آپشن‌ها محروم هستند. بسیاری از شرکت‌های سازنده ابزار و لوازم فناوری، دست به تولید وسایل و گجت‌هایی برای راحتی هر چه بیشتر خودروها زده‌اند. در این مطلب به بررسی و معرفی کاربردی‌ترین گجت‌ها برای خودرو می‌پردازیم. اگر برای شما هم اطلاع از این ابزار و گجت‌ها جالب و هیجان‌انگیز است، با داسکو همراه باشید.

    جعبه کمک‌های اولیه: 

    وجود جعبه کمک‌های اولیه برای تمامی خودرو‌ها الزامی است. در صورت بروز تصادف و حادثه، داشتن جعبه کمک‌های اولیه ممکن است باعث نجات جان مصدوم شود.  این جعبه‌ها که مخصوص خودرو هستند، لوازم و داروهایی دارد که در موقعیت‌های متفاوت کارآمد هستند. اما جعبه کمک‌های اولیه را به صورت دقیق نمی‌توان در دسته‌بندی گجت‌ها قرار داد.

    پوشش (پد صندلی گرم کن دار) صندلی گرم‌ شونده:

    برندهای معروف خودروسازی، از صندلی‌های گرم‌کن‌دار استفاده می‌کنند. اما در بیشتر خودروها این امکان در نظر گرفته نشده‌است. استفاده از پد یا پوشش صندلی گرم‌کن‌دار، برای روزهای سرد زمستانی بسیار مطلوب است. 

    اورگانایزر صندوق عقب:

    یکی از وسایل لازم برای هر وسیله نقلیه، اورگانایزر یا نظم دهنده صندوق عقب است. این وسیله معمولا از جنس پلی‌استر مقاوم و به شکل جعبه ساخته‌می‌شود. ابزار، وسایل و حتی خریدهای روزمره، با قرار گرفتن در این صندوق، مرتب می‌شوند. در هنگام خرید این وسیله، به کیفیت جنس و ابعاد آن توجه کنید.

    اورگانایزر (سازمان‌دهنده) صندلی عقب:

    این وسیله بر پشت صندلی شاگرد و راننده نصب می‌شود و به سرنشینان صندلی عقب این امکان را می‌دهند که وسایل خود را منظم در آن قرار دهند. بعضی از انواع اورگانایزر صندلی عقب، فضای مشخصی برای قرار دادن لیوان، بطری آب و سطحی برای قرار دادن خوراکی یا بشقاب دارند. 

    نگه‌دارنده گوشی موبایل:

    یکی از معضلات در هنگام رانندگی محل قرار دادن موبایل است. استفاده از نگه‌دارنده‌های مخصوص گوشی موبایل، علاوه بر حفظ ایمنی رانندگی، گوشی موبایل را در دسترس قرار می‌دهد. انواع مختلفی از این وسیله در بازار موجود است. 

    جی‌پی‌اس:

    جی‌پی‌اس GPS یا ردیاب یکی دیگر از گجت‌های بسیار رایج و پرکاربرد است که با اتصال به خودرو، امکان مسیریابی ماهواره‌ای و مکان‌یابی زنده را به راننده می‌دهد.

    آینه وسط:

    تمامی خودروها به آینه وسط مجهز هستند، اما آینه‌های جدید امکانات و آپشن‌هایی دارند که در ادامه به معرفی دو قابلیت عمده آن می‌پردازیم. قابلیت اتصال به سنسور دنده عقب، که در هنگام دنده عقب گرفتن راننده را از فاصله بین خودرو و مانع یا یک خودرو دیگر مطلع می‌کند. دیگر اینکه، بعضی از انواع این آینه مجهز به دوربین عکاسی و فیلمبرداری با کیفیت بالا هستند. 

    سنسور و دوربین دنده عقب:

    بیشتر مدل‌های جدید انواع خودرو، با داشتن سنسور و دوربین دنده عقب به مانیتور یا آینه وصل می‌شوند. اما این امکان با آمدن انواع گجت‌ها برای انواع خودرو اجرایی شده‌است. سنسور و دوربین دنده عقب در زمان کوتاهی به سنسور و صندوق عقب وصل می‌شود و با کار گذاشتن مانیتور یا آینه هوشمند، امکان شناسایی موانع را در زمان دنده عقب گرفتن به راننده می‌دهد.

    مانیتور و پخش کننده تصویری:

    مانیتور و پخش‌کننده تصویری خودرو، در انواع سایز‌ها و برند‌ها در بازار وجود دارد. این کجت با دارا بودن پورت USB، حافظه جانبی و امکان اتصال به بلوتوث، یک گجت کاربردی برای پخش صوت و تصویر است. حتی بعضی از انواع این گجت می‌تواند با اتصال به سنسور و دوربین دنده عقب، تصاویر آن را نشان دهد.

    باکس پرکننده بین صندلی‌های جلو:

    بین صندلی راننده و شاگرد، فضایی وجود دارد که امکان افتادن وسایل و ریختن آشغال در آن وجود دارد. با استفاده از یک باکس، علاوه بر اینکه این فضا را پر می‌شود، محل مناسبی هم برای مدارک و وسایل فراهم می‌آورد. همچنین باعث زیبایی اتومبیل می‌شود. 

    گجت‌های کاربردی برای خودرو

    آفتاب‌گیر هوشمند:

    این گجت با استفاده از تکنولوژی جدید ساخته شده‌است. در ‌آفتاب‌گیر هوشمند، با استفاده از سنسور تشخیص جهت نور خورشید، از تاثیر آن بر دید راننده کاسته و شرایط نور و دید را هوشمندانه مدیریت می‌کند.

    کمپرسور باد لاستیک:

    کمپرسور باد قابل حمل برای صفرهای جاده‌ای و کمپینگ یک گجت ضروری است. این نوع کمپرسورها با داشتن پورت USB قابل شارژ هستند و علاوه بر لاستیک، می‌توان انواع وسایل بادی، مانند تخت بادی را نیز با آن باد کرد.

    شارژر usb چند پورت: 

    شارژر USB یک گجت مخصوص خودرو است که به فندکی ماشین متصل شده و توانایی شارژ چند گوشی تلفن همراه را دارد. در بعضی انواع جدیدتر این ابزار، توانایی اتصال به سیستم صوتی، پاسخ به تماس‌های ورودی و مسیریابی وجود دارد.

    لیزر دیتکتور:

    لیزر دیتکتور یا laser detector، از گجت‌های کاربردی خودرو است. که برای تشخیص دیتکتورهای سرعت طراحی شده‌اند. این گجت برای هشدار سرعت طراحی شده‌است. لیزر دیتکتور به این صورت عمل می‌کند که، در هنگام رانندگی اگر از سرعت مجاز بالاتر برانید و به دوربین کنترل سرعت نزدیک شوید، هشدار صوتی و متنی ارسال می‌کند مبنی بر اینکه به دوربین کنترل سرعت نزدیک می‌شوید و بالاتر از سرعت مجاز می‌رانید.

    مانیتور ایمنی تایر:

    مانیتور تایر یکی از گجت‌های نسبتا جدید است. این مانیتور برای بررسی و نظارت هوشمند بر لاستیک و تایر خودرو طراحی شده‌است. این دستگاه با بررسی فشار، دما و باد در تایرها، با بررسی تمام موارد همه اطلاعات را به مانیتور هوشمند ارسال می‌کند. در صورت بروز هرگونه مشکل و آسیب به راننده هشدار می‌دهد. 

    جاروبرقی خودرو:

    یکی از وسایل مناسب و کاربردی برای وسایل نقلیه جاروبرقی اتومبیل است. این وسیله با داشتن انواع برس و سری، برای نظافت و تمیزی فضاهای دور از دسترس خودروها مورد استفاده است. بهتر است از جاروبرقی‌هایی استفاده کنید که علاوه بر توانایی اتصال به فندکی خودرو، دارای فیلتر با قابلیت شستشو باشد.

    فلاسک و اسپرسوساز فندکی:

    رانندگان با تجربه با انواع فلاسک فندکی از قدیم آشنایی دارند. اما امروزه استفاده از اسپرسوساز فندکی هم رواج یافته‌است. بسته به علاقه شما به چای یا قهوه، امکان استفاده از این گجت‌ها برای همه‌ی اتومبیل‌ها وجود دارد. در هر دوی این گجت‌ها برق مورد نیاز دستگاه با اتصال به فندکی خودرو، تامین می‌شود. با داغ شدن المنت درون آن‌ها، فرایند آماده کردن نوشیدنی آغاز می‌شود.

    پایه نگه‌دارنده تبلت:

    امروز استفاده از تبلت‌ها بسیار رواج دارد. با استفاده از پایه نگه‌دارنده تبلت، در رانندگی‌های طولانی برای سرنشینان عقب، امکان سرگرمی بوجود آمده‌است. با استفاده از این گجت با خیال راحت می‌توانید به تماشایی فیلم پرداخته و از خستگی گردن و دست‌ها بپرهیزید.

    یخچال:

    در روزهای گرم تابستان و یا سفرهای طولانی، داشتن یک یخچال کوچک و کار‌آمد در وسیله نقلیه، بسیار پرطرفدار است. بعضی از انواع یخچال توان سرد نگه‌داشتن خود را دارند و بعضی از انواع دیگر با داشتن کمپرسور به برق خودرو وصل می‌شوند. بسته به نیاز و بودجه شما، هر دو نوع این مدل در بازار موجود است.

    چکش اضطراری: 

    چکش اضطراری یک وسیله حیاتی است که بودن آن در تمامی خودرو‌ها از لحاظ ایمنی ضروری است. شیشه اتومبیل از مواد بسیار مقاوم ساخته می‌شود. در هنگام بروز سانحه، تقریبا شکستن آن با لوازم عادی امکان‌پذیر نیست. چکش اضطراری، از فلز ساخته شده‌است و قابلیت شکستن شیشه را با کوچک‌ترین فشار دارد.

    تصفیه هوا:

    در شهرهای بزرگ که آلودگی هوا تقریبا به صورت دائمی درآمده‌است. استفاده از دستگاه‌های تصفیه هوا در مکان‌های بسته رایج است. در خودروها هم امکان استفاده از این گجت وجود دارد. این دستگاه نه تنها هوای داخل کابین را تصفیه می‌کند، بلکه امکان خوشبو کردن فضای داخل کابین را نیز فراهم می‌کند.

    نتیجه‌گیری

    در این مطلب بعضی از انواع گجت‌های رایج و کار‌آمد را معرفی کردیم. استفاده از این گجت‌ها تجربه‌ای متفاوت از سفر و رانندگی برای شما فراهم می‌کند. در هنگام استفاده از گجت‌های فندکی، بهتر است به باتری خودرو توجه کنید. هرچند استفاده گجت‌های برقی، از برق خودرو زیاد نیست. برای خرید هرگونه گجت و ابزار، تحت تاثیر جذابیت‌های آن قرار نگیرید و به کارایی و بودجه خود توجه کنید.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *